Design4W3
info@design4w3.nl
Polstraat 67F12
7411 KX Deventer
KvK V&T 08124369

 

Quality Last Longer

Degelijk Webdesign en High Quality Web Hosting

One Stop Web Services

 


Web Construction

Uitgangspunt

Het uitgangspunt voor de Web Construction activiteiten zijn de resultaten van de Web Drafting activiteiten zoals vastgelegd in de presentatie. Tijdens de Web Construction fase zal de web pagina worden geimplementeerd zodat deze op het World Wide Web beschikbaar komt voor iedereen.

Voortgang

Afbeelding Drafting Webspace

De doorlooptijd van de Web Construction fase zal sterk afhangen van de grootte en complexheid van de website. Indien er voor gekozen is, kan de daadwerkelijke implementatie van de website worden gevolgd via internet. Design4W3 heeft special hiervoor web space gereserveerd.

Op deze special website zijn ook een groot aantal tips opgenomen en wordt achtergrond informatie gegeven over webdesign aspecten.

Degelijk, Cross-Browser en Multi-Browser

Design4W3 zal zorgen voor een degelijk ontwerp van uw website en hierbij zorgdragen dat de coderingen geheel volgens internationale standaarden zullen worden uitgevoerd. Alleen dan kan de garantie worden gegeven voor een probleemloos werkende website, onafhankelijk van het gebruikte programma om uw website te bekijken.

Uw website zal getest worden met de meest gebruikelijke web browsers zoals Windows Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome!

Windows
Internet Explorer

Mozilla
Firefox

Google
Chrome

Oplevering

Er zal een moment komen dat de constructie fase formeel op zijn einde loopt. Tot drie maanden na de oplevering zal Design4W3 garantie geven en worden kleine wijzigingen en noodzakelijke aanpassingen zonder extra kosten uitgevoerd.

Indien er een Web Mastering contract (en het maakt niet uit op welk niveau) wordt afgesloten worden kleine wijzigingen zonder extra kosten uitgevoerd tot 12 maanden na de oplevering.

Logo valid CSS       Logo Valid HTML 4.01

Duidelijk, Transparant, Flexibel en Bedreven!


Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign


Alle hosting pakketten hebben het meest geavanceerde en klant­vriendelijke control panel van Plesk


Uw site draait onder het Linux besturings­systeem, een garantie voor krachtig en probleemloos functioneren.


Uw site maakt gebruik van de Apache http server, de meest populaire web server.


PHP Hypertext Preprocessor, de krachtige server-side scripting taal bij uitstek.


MySQL, het meest populaire database programma


Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar
- Promoters -