Design4W3
info@design4w3.nl
Polstraat 67F12
7411 KX Deventer
KvK V&T 08124369

 

Quality Last Longer

Degelijk Webdesign en High Quality Web Hosting

One Stop Web Services

 


Web Drafting

Waarom Web Drafting?

Dat zal ik u vertellen. Het ontwerp van een website is zo complex en wordt beïnvloed door zoveel verschillende parameters dat het niet in één logische stap kan worden uitgevoerd. Het ontwerp van een website is niet een wetenschap maar een kunde waar veel emotie, creativiteit en talent een rol spelen.

Projectie

In het proces van Web Drafting moet allereerst bepaald worden wat u met de website wilt bereiken. Misschien heeft u al een visie of zelfs al een duidelijk beeld of misschien heeft u nog veel twijfels over uw ideeën. Design4W3 zal u ondersteunen in dit proces door niet alleen uw ideeën te toetsen op haalbaarheid maar ook sturing te geven aan uw denkpatroon.

Helderheid

Belangrijk is dat uw idee over een website, zo helder mogelijk, wordt opgenomen in de Web Drafting Presentatie. Pas daarna zal Design4W3 kunnen beginnen met het uitwerken van één of meerdere implementaties en de presentatie voorzien van een aantal blauwdrukken van een mogelijk website ontwerp.

Proces

small picture review blauwdruk

Design4W3 is ervan overtuigd dat er geen standaard bestaat voor het ontwerp van een website. In wezen is ieder bedrijf uniek, het heeft zijn eigen uitstraling en imago. De website zal een sfeer moeten uitstralen die bij de image van het bedrijf past (jong, degelijk, vrolijk, hightech, uitdagend, vernieuwend ...etc).

Daarom zal de aanpak om tot een geschikte Web Draft te komen ook steeds verschillend zijn en moeten aansluiten bij het bedrijf. Design4W3 bezit flexibiliteit en kan zich, dankzij een veelzijdige en jaren lange ervaring, aanpassen aan uw organisatie.

Logo valid CSS       Logo Valid HTML 4.01

Duidelijk, Transparant, Flexibel en Bedreven!


Cross-Browser en Multi-Browser Webdesign


Alle hosting pakketten hebben het meest geavanceerde en klant­vriendelijke control panel van Plesk


Uw site draait onder het Linux besturings­systeem, een garantie voor krachtig en probleemloos functioneren.


Uw site maakt gebruik van de Apache http server, de meest populaire web server.


PHP Hypertext Preprocessor, de krachtige server-side scripting taal bij uitstek.


MySQL, het meest populaire database programma


Design4W3 Webdesign en Webhosting - Degelijk en Betrouwbaar
- Promoters -